Annons
tova-helgesson-youtube-raderad
 

Tova Helgessons Youtube-kanal är raderad

Om du går in på Tova Helgessons Youtube-kanal så kommer du att mötas av ett meddelande om att hennes konto har avslutats. I ett Instagram-inlägg förklarar Tova vad som hänt.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Alla som går in på Tova Helgessons Youtube-kanal kommer att mötas av meddelandet ”Kontot har avslutats på grund av brott mot YouTubes riktlinjer för mötesplatsen.”.

I ett Instagram-inlägg har Tova berättat vad som hänt med hennes kanal. Anledningen till att kanalen är borta ska vara att folk har flaggat hennes videos och får du tre varningar så försvinner ens konto.

Annons

Enligt Tova själv har hon varit väldigt försiktig med vad hon lagt upp eftersom hon visste vad som kunde hända. Hon skriver också att hon är chockad och helt förstörd över detta. Tova försöker just nu få tillbaka sin kanal vilket hon tvivlar på ska gå.

UPDATE: Tovas Youtube-kanal är nu uppe igen!!!

Rip min Youtube kanal ? Som många märkt har min kanal raderats. Andlendingen är för att folk flaggar mina videos hela tiden, får man 3varningar på Youtube försvinner ens konto permanent. Fick min 3e varning igår, vet inte av vilken andledning då jag varit väldigt försiktig med att lägga upp vad som helst för jag visste vad som skulle kunna hända. Jag är chockad, upprörd och förstörd. Jag mår sinnesjukt dåligt över detta, gråtit 6h streck. Min Youtube är mitt allt, de som alltid fått mig att se en andlending till att fortsätta kämpa fast livet är svårt. Jag vill inte föreställa mig tanken att förlora er, mina bästavänner, fanpages, ert stöd och allt? Just nu är jag så förstörd & ledsen att jag knappt kan tänka. Jag hoppas att de går att fixa tillbax den, men tvivlar starkt på de. Mitt nätverk gör allt för & hjälpa mig just nu. Älskar er från djupet av mitt hjärta & ni betyder allt för mig. Va verkligen hemskt & vakna upp till detta. Förlåt för att jag är jag ???

Ett foto publicerat av Tova Helgesson ⭐️ (@tovahelgesson)

Läs mer:
20 under 20: Sveriges coolaste tonåringar
10 YouTubers och deras look-a-likes
Så mycket tjänar Therese Lindgren på sin YouTube-kanal

Foto: IBL

 


 
 

 


 
Annons


 Laddar nästa artikel…