Annons
Therese-Lindgren-drombrollop
 

Therese Lindgren om drömbröllopet med Anders: ”så litet som möjligt”

Therese Lindgren kallar Anders för sin fästman men vill inte avslöja om de är förlovade eller inte. Hon har flera gånger sagt att hon vill gifta sig och för FRIDA berättar hon nu om hur hon föreställer sig sitt drömbröllop.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Du skriver ofta fästman när du skriver om Anders, är ni förlovade?
– Mm, ehm. Det kan jag inte svara på.

Men det finns en anledning i alla fall?
– Ja.

Kommer vi att få veta mer om det här senare?
– Absolut, snart.

Annons

Så du kan inte svara på när det blir bröllop?
– Haha, nej.

Om det blir bröllop kommer du att filma det?
– Jag tror att jag skulle kunna göra så att jag har någon professionell som hjälper till att filma under kvällen, för att jag vill ha det resten av mitt liv. Sen skulle jag nog klippa ihop en kort sammanfattning av den videon. Däremot skulle jag aldrig få för mig att lägga ut hela bröllopet eller live-streama det. Det tycker jag blir för privat.

Om du får drömma fritt, hur skulle bröllopet vara?
– Jag skulle vilja ha ett så litet bröllop som möjligt. Superintimt med bara jag, Anders och vår närmsta familj och våra bästa vänner. Bara få, få vänner. Sen vet jag inte riktigt, jag antar i Sverige. Bara mysigt!

Läs mer:
Therese Lindgren: ”Anders har friat till mig tio gånger i år”
Therese Lindgren får en egen tv-serie
Nu säljer Therese Lindgren sin lägenhet – se alla bilder här

Foto: IBL

  


 
Annons


 Laddar nästa artikel…