Annons
Saras-lista-album
 

Saras lista: Sex nya album att se fram emot i höst

Hösten är i full gång och vi har redan fått massa nya bra album att lyssna på, men det är fler som kommer. Här är sex album att se fram emot.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Miley Cyrus, Fifth Harmony och Demi Lovato är bara några som har släppt nya album i höst. Men hösten är inte över ännu och flera album kommer. Här är sex album FRIDAs nöjesexpert Sara Zettergren ser fram emot.

Annons

Niall HoranFlicker
Releasedatum: 20 oktober
Niall Horan har hintat om att hans första soloalbum kommer snart. Albumet ska heta Flicker och under hans turné med samma namn har han spelat några av låtarna.

Isac ElliotFaith
Releasedatum: 1 september, 6 oktober, 3 november, 1 december och 26 december.
Även om Isac Elliot inte släpper ett album så släpper han hela fem singlar nu i höst. De fem singlarna har fått samlingsnamnet Faith och ska representera hans musikkarriär och hans fans.

Marcus & MartinusMoments
Releasedatum: 17 november
Äntligen kommer ett nytt album från Marcus & Martinus och de har redan släppt en hel del låtar från albumet så detta ser vi fram emot.

Taylor SwiftReputation
Releasedatum: 11 november
Taylor Swift är tillbaka och hon har redan släppt två låtar från sitt kommande album. Det nya album ska visa en ny Taylor.

Charli XCX
Releasedatum: Ej satt
Även Charli XCX har hintat om att hon kommer att släppa ett nytt album i höst.

Camila Cabello The hurting. The loving. The healing.
Releasedatum: Ej satt
Camila Cabellos första soloalbum skulle först komma i september men ännu har inget nytt datum satts. För FRIDA har Camila berättat att albumet representerar den process hon gått igenom och att låtarna på albumet antingen symboliserar The hurting, The loving eller The healing.

Läs mer:
Sex album att se fram emot i höst
Marcus & Martinus: Då släpps vårt nya album
Alex Aiono om sitt dejtingliv: ”Inte dejtat på tre månader”

Foto: Ola Axman, IBL, Fred Jonny

  


 
Annons


 Laddar nästa artikel…