Annons
Så maxar du sista dagarna av jullovet
 

Så maxar du sista dagarna av jullovet

Snart är jullovet slut och det är dags att återvända till skolbänken. Så passa på och maxa de sista dagarna. Vi berättar hur!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Gör egen glass
Istället för att bara köpa en burk med glass kan du ta glassen till nästa nivå. FRIDAs recept på cookie dough-glass är amazing!

Hemma-spa
Passa på att skämma bort dig innan allvaret börjar igen. Unna dig hemma-spa och koppla av maximalt. Lägg en ansiktsmask, hårinpackning och ge dina händer och fötter en manikyr och pedikyr. Det kommer garanterat få dig på ännu bättre humör.

Annons

Film-marathon
Kolla på så många filmer du orkar tillsammans med en kompis under 24 timmar. Om ni vill så kan ni tävla om vem som somnar först. Typ: ”Den som somnar först måste bjuda på McDonalds”. Vi lovar att ni kommer få ett gott skratt dagen efter och kanske till och med en god gratis lunch.

Gör personliga t-shirts
Ta fram en gammal t-shirt du inte använder och köp tygpennor och annat pyssel som man kan fästa på tyg och gör egna t-shirts. Citat, patches och mönster som bara du inte din BFF förstår är ett vinnande koncept!

Läs också: 12 anledningar till att jullovet är bättre än sommarlovet

Köp en ny snygg väska till skolstart
Nytt år, ny termin så varför inte köpa en ny skolväska? Vi på FRIDA har listat våra favoriter här.

Vila
Det är helt okej att bara ligga kvar i sängen och lata sig. Spara kraven till skolstart. Du har förtjänat ditt lov så ta vara på tiden och vila ut.

Unna dig en lyxfrukost
Det är sällan man har tid att unna sig en lyxfrukost under skolmorgnarna så passa på och gör det nu! Kanske pannkakstårta, gröt eller en maxad smörgås med extra allt? Gör din favoritfrukost och ta din tid till att äta den. No stress!

Buss-luffa
Är du den äventyrliga typen så borde du testa att buss-luffa tillsammans med en kompis. Gör såhär: Hoppa på en buss och gå av på en station som du aldrig gått av på förut. Utforska det området och hoppa sedan på en annan buss och fortsätt. Det är ett roligt sätt att utforska din stad. Kom bara ihåg att du måste kunna hitta hem sen också.

Läs också:
5 saker att göra på jullovet
Sex anledningar till att jullovet borde vara längre
14 stadier du går igenom de sista dagarna på jullovet

Av: Namita Arora
Foto: IBL

 


 
 

 


 
Annons


 Laddar nästa artikel…