Annons
Halloweenkostymerna som passar perfekt 2017
 

Halloweenkostymerna som passar perfekt 2017

Snart är det dags för Halloween och årets viktigaste outfit. Har du inte börjat planera vad du ska klä ut dig till ännu så har vi tipsen för dig – som dessutom passar extra bra i år.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Det börjar bli dags att planera årets viktigaste outfit, din Halloweenkostym. Känner du inte för att vara läskig häxa eller blodig zombie i år igen? Vi har tipsen på 2017 års hetaste Halloweenkostymer.

Annons

Någon av karaktärerna i Riverdale
Antingen kör du solo eller så går du och några vänner ihop och bildar ett helt Riverdale squad. Ni kommer garanterad vara mest inne på festen.

Clownen i Det
Vill du vara läskigast på festen? Årets mest hajpade skräckfilm är som gjord för att göras om till halloweenkostym. Addera en röd ballong till den klassiska clowndräkten och du kommer garanterad vara läbbigast på festen.

Skam
Varför inte klä ut dig (och din kompis eller din dejt) till ett av årets mest älskade par? Noora och William är ett självklart val om du vill sprida lite kärleksvibbar på festen.

13 reasons why
Leta upp familjens gamla bandspelare och plugga i ett par hörlurar så är du good to go. Perfekt om du ser någon du inte vill prata med, du kan bara skylla på att du lyssnar på ditt band.

Orange is the new black
Har du alltid drömt om att gå på fest i pyjamas? Kör på OITNB tema med mjukisbyxor och hoodie så blir drömmen sann.

Laura Prepon, Taylor Schilling

Belle i skönheten och odjuret
Klä upp dig till Belle, årets mest hajpade Disney-prinsessa. Kostymen är väldigt enkel, allt du behöver är en riktigt gul klänning och ett odjur vid din sida…

Emma Watson

Läs mer:
13 enkla sista minuten-dräkter till Halloween
16 roliga halloweendräkter – perfekta för dig och din BFF
Sno stilen: Så klär du och ditt squad ut er till Pokémon på Halloween

Av: Ellinor Lindholm
Foto: IBL

  


 
Annons


 Laddar nästa artikel…