Annons
Fånga din crush – med hjälp av ditt stjärntecken
 

Fånga din crush – med hjälp av ditt stjärntecken

Ibland känns det som att vi behöver ta till stjärnornas hjälp för att fånga den vi är intresserade av. Så här flörtar du med din crush beroende på vilket stjärntecken du är.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Vädur
Använd: Din beslutsamhet
Fånga sötnosen som du har spanat in genom att ta första steget. Be hen om hjälp med läxan eller sätt dig bredvid personen på lektionen.

Jungfrun
Använd: Din självständighet
Klängig? Inte du! Vinn din crush genom att visa hen hur självständig du är. Du är inte beroende av någon annan, så personen kommer uppskatta att få vara i din närhet.

Annons

Lejon
Använd: Ditt skratt
Lekfulla lejon har det som krävs för att få sin crush att brista ut i ett stort skratt. Reta hen om någonting litet, som att vinna över personen på tv-spel.

Kräfta
Använd: Din snällhet
Ge ditt span en snäll komplimang och få hen att rodna. Snart kommer hen att ge dig en komplimang tillbaka.

Läs mer: Smycken med ditt stjärntecken – 24 fina köp

Tvilling
Använd: Din stil
Du har självförtroende och en grym stil som gör det omöjligt att inte lägga märke till dig. Sätt på dig en cool outfit som du älskar och gå förbi din crush så väcker du hens intresse.

Läs också: Åtta flörttips som faktiskt fungerar

Oxe
Använd: Din coolhet
Du är cool, lugn och samlad! Din avslappnade attityd kommer visa din crush att du är hela drama-fri. Du är en person som hen kan vara sig själv med.

Vattumannen
Använd: Din originalitet
Din uppfinningsrika själ är någonting som din crush garanterat kommer att älska. Bjud in hen på en lite galen dejt, som en spelturnering.

Fiskarna
Använd: Din kreativitet
Du är listig och full av idéer. Överraska hen med någonting du själv har gjort, som ett kort eller en låt.

Skorpionen
Använd: Ditt självförtroende
Ingen kan låta bli att falla för din självsäkra sida som visar att alla får vara precis den de vill. Håll huvudet högt och få din crush att bli lika stark som du!

Stenbock
Använd: Ditt mod
Stenbocks-tjejer är väldigt modiga så stå upp för någon när de blir retade. En varmhjärtad snygging kommer lägga märke till dig!

Skytt
Använd: Din oräddhet
Visa din orädda sida på idrotten genom att utmana din crush under en match. Hen kommer bli imponerad när du visar upp dina talanger.

Våg
Använd: Din lyssningsförmåga
Du är den perfekta personen att berätta hemligheter för eftersom du är en väldigt bra lyssnare. Visa det för din crush och hen kommer bli fast.

Läs också:
15 filmer att se på första dejten
Tio tecken på att din kompis har en crush på dig
Elva låtar alla som har varit kära kan känna igen sig i

Foto: IBL
Källa: Twist

  


 
Annons


 Laddar nästa artikel…