Annons
iphone sämre för vänsterhänta

Nu är det bevisat att Iphone är sämre för vänsterhänta.

 

Därför blir din Iphone sämre om du är vänsterhänt

Enligt en ny stor undersökning påverkas din mobil på olika sätt om du är höger- eller vänsterhänt. Iphone ger nämligen mycket sämre täckning i ena handen.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Många tror att det är mobiloperatörens fel om du har dålig täckning på din mobil, men det har nu visat sig att det inte stämmer. En ny studie har kommit fram till att märke och modell på din mobil inte heller påverkar täckningen, utan det handlar snarare om hur du håller i din telefon.

Annons

Läs mer: Så låser du upp en Iphone (utan att knappa in lösenkoden!)

I studien testades 26 olika telefonmodeller i Sverige, Danmark, Norge och Finland och då kom det fram att det finns stora skillnader i antennprestanda mellan olika modeller vid användning av surf- och rösttjänster.

Resultat visar att en mobil fungerar som bäst när den får ligga fritt, och den fungerar allra sämst när den hålls mot huvudet. Studien visar också att det finns stora skillnader beroende på vilken hand du håller mobilen i när du pratar. En lösning på problemet kan vara att använda handsfree och låta mobilen ligga på en platt yta medan du pratar.

Läs mer: Det här är vad ”i:et” i Iphone står för

För högerhänta fick telefonen HTC Desire 626 allra bäst resultat, medan Doro Phoneeasy 530X är bäst för den vänsterhänta. I studien testades fyra av Apples Iphones och alla dessa var bättre för högerhänta än för vänsterhänta.

Är du höger- eller vänsterhänt?!

Läs mer om Iphone:
Så enkelt lurar du till dig mer minne i din Iphone
Här är misstaget som kan förstöra din Iphone
Iphones hemliga tangentbord ger dig 100 nya emojisar

Foto: IBL
Källa: Veckans Affärer

  


 
Annons


 Laddar nästa artikel…