11 filmer du måste se om du älskar The Kissing Booth
 

11 filmer du måste se om du älskar The Kissing Booth

Älskar du filmer som The Kissing Booth? Då borde du spana in de här 11 filmerna som påminner om den romantiska komedien.

 
 
Annons
 
 
 
 


10 orsaker att hata dig
90-talsfilm som blivit lite av en klassiker. Om två systrar varav den ena är populär och den andra ensamvarg. När deras pappa bestämmer att den yngre systern inte får dejta förrän hennes storasyster också gör det, får en kille betalt för att träffa storasystern.

Annons


A Cinderella story
Sam bor med sin styvmamma och styvsystrar som tvingar henne att jobba på familjens diner medan de lever lyxliv. Hon chattar med en kille online men har ingen aning om vem han är – och att det råkar vara skolans mest populära kille.


Another Cinderella story
Selena Gomez spelar huvudrollen i uppföljaren med liknande tema. Hon bor med sin styvmor och när en popstjärna börjar på hennes och styvsystrarnas skola gör styvmodern allt för att hennes döttrar ska få en roll i hans musikvideo.


She’s the man
Viola är grym på fotboll men får inte spela i det bästa laget på skolan, på grund av att hon är tjej. När hon börjar college bestämmer hon sig därför för att låtsas vara kille, vilket blir komplicerat när hon blir kär i Duke som tror att hon är just kille.


John Tucker must die
Tre tjejer upptäcker att de dejtar samma kille och att han har lurat dem alla. De bestämmer sig för att hämnas med hjälp av Kate, som ska få John att bli kär i henne.


Picture this
Mandy är skolans nörd som blir retad av de populära tjejerna. När skolans snyggaste kille bjuder henne på fest gör tjejerna allt för att stoppa det.


Wild child
Poppy är en bortskämd tjej som bor i Malibu med sin pappa. Efter att ha spårat ut lite för mycket skickar han henne på internatskola i Englad. Det är inte lätt att passa in men det kan även vara det bästa som har hänt henne.


So undercover
En tonåring, spelad av Miley Cyrus, går undercover på ett college för att spana åt FBI. Vem kan hon lita på och vem är den skyldige?


The DUFF
I varje gäng finns en The Duff (Designatet Ugly Fat Friend) vars kompisar är mycket snyggare och populärare än henne. När Bianca får reda på att alla andra ser henne som The Duff gör hon allt för att ändra sin status.


The First Time
Aubrey och Dave träffas under en helg och blir kära i varandra. Tillsammans upplever de många saker inom kärleken för första gången.


What a Girl Wants
En amerikansk tonårstjej får redan på att hennes pappa, som hon aldrig träffat, är brittiska Lord Dashwood som dessutom är politiker. Hon åker dit för att träffa honom – men det är svårt att undvika skandaler när hon inte passar in i den nya miljön.

Läs mer!
28 tonårsfilmer du måste se innan du blir vuxen
25 filmer som är perfekta att se med din BFF
14 heta filmer som får dig i stämning

Foto: IBL

 
 


 
Annons


 Laddar nästa artikel…